Osona Benestar Laboral

En el dinàmic entorn empresarial actual, la seguretat i el benestar a les empreses són aspectes primordials per a l’èxit de qualsevol organització. És per això que els professionals de prevenció i riscos laborals, amb el suport de les empreses de la comarca d’Osona corresponents, hem creat Osona Benestar Laboral 360.

OBL360 neix amb la finalitat de crear una comunitat de persones enfocades a millorar el benestar i la seguretat laboral a les empreses de la comarca d’Osona compartint talent, accions, casos d’èxit i inquietuds.
OBL360 està enfocada en:

  • La creació d’una xarxa de Contactes Professionals i sinergies operatives: tindràs l’oportunitat de connectar-te amb altres professionals del sector, compartir experiències i establir contactes valuosos. Aquesta xarxa de contactes no només et brinda suport i orientació, sinó que també et pot obrir portes a noves col·laboracions en projectes
  • Compartir bones pràctiques en matèria de benestar i seguretat en el treball: com a col·laborador /integrant, podràs compartir les teves bones pràctiques a l’empresa, casos d’èxit i de reenfocament, així com poder conèixer els compartits pels altres membres
  • Ampliar coneixements: podràs compartir els teus coneixements i rebre els dels altres membres a través de petites xerrades, així com participar en aquells tallers tècnics realitzats per experts
  • Debatre temes d’interès.

Aquest grup representa una oportunitat per millorar la gestió del benestar laboral, promovent un ambient segur, saludable i propici per al desenvolupament personal i professional. És l’hora d’avançar cap a un teixit empresarial més cohesionat i centrat en el benestar de les persones dins la comarca.

Uneix-te al nostre grup i junts construïm un entorn laboral més segur, de benestar i humà!

Tot això es dur a terme a través d’unes trobades periòdiques de persones, principalment relacionades amb la prevenció de riscos laborals i el departament de persones.

Per tal de formar part d’Osona Benestar Laboral 360, cal:

  • Formar part del departament de PRL o RRHH i coordina el benestar, salut i seguretat de la teva empresa.
  • Assistir a almenys al 50% de les reunions programades durant l’any.
  • Formar part d’un dels grups de treball i realitzar la teva aportació.
  • Acceptar les condicions de la carta d’adhesió.

Per tal d’agilitzar les trobades que es duen a terme, es permet l’assistència d’una persona per entitat/ empresa. En cas de la persona titular no pugui assistir a la reunió, pot delegar la seva representació a una persona amb funcions similars.


Funcionament del grup Osona Benestar Laboral 360:

El funcionament del grup es coordina a través d’una junta rotativa i de gestió anual. Els acords que es prenen, ho fan a través de la votació i el consens grupal.

El grup es crea per la necessitat de compartir informació entre persones expertes en la matèria, però la seva existència és sense ànim de lucre.

Tota la informació que es comparteix en les diferents sessions de treball, així com el material que es guardi en la carpeta compartida és de caràcter confidencial i tota persona que en faci un mal ús pot ser susceptible de ser expulsada del grup.

La periodicitat de les reunions ordinàries del grup OBL360 són, generalment, trimestrals i es programen a principi d’any per tot l’any

Properes activitats:

  • 7 de juny 2024 Benestar emocional a la feina
  • Contacta amb nosaltres a través:
    obl360.osona@gmail.com