Coworking Adoberies

L’espai, per a nous professionals del món del disseny, disposa de dues plantes amb taules de treball individuals i per petits equips. Disposa també d’espais per reunions i d’un office equipat amb nevera, microones i pica.

A més, vol esdevenir un punt de trobada del sector del disseny a la comarca promovent activitats i un marc de treball pels professionals que treballen en aquest àmbit.

L’espai de coworking de les Adoberies té per objectiu impulsar la creació i consolidació de nous projectes professionals en el sector del disseny.

ALLOTJAMENT PROFESSIONAL

asd

Freelance i petits equips

Ets dissenyador/a i fa poc que has iniciat la teva activitat professional?


Places per a Freelances i petits equips

L’espai disposa de 15 places per a l’allotjament de professionals en dues modalitats:

  • Freelance
    Taules individuals de 200 cm x 90 cm.
    Espai emmagatzematge.
    Accés 24/7.

  • Equips petits
    Conjunt de 2 taules de 135 cm x 90 cm cadascuna per equips de 2 persones.
    Espai emmagatzematge.
    Accés 24/7.

L’allotjament inclou l’ús dels espais per a reunions amb clients i col.laboradors i el suport tècnic de l’equip d’emprenedoria de Creacció.


Condicions d’accés

Per accedir a aquestes places cal que el teu projecte professional tingui una antiguitat professional inferior als 3 anys (tant si ets un autònom/a com una societat).

D’altra banda cal que la teva activitat principal es desenvolupi en alguna disciplina del disseny*.

En breu s’obrirà el procés per sol.licitar llocs de treball. Omple aquest formulari, et mantindrem informat i tindrem en compte el teu interès.

*Disseny Gràfic, Industrial/Producte, d’Interfícies (UI), d’Experiència d’Usuari (UX), de Serveis, de Vídeojocs i Animació, d’Interiors, de Marca, Tèxtil, 3D).


Beca a joves dissenyadors/es


T’has graduat i vols iniciar la teva activitat?

Si t’has graduat en un Grau Universitari, Cicle Formatiu de Grau Superior o Màster d’alguna disciplina del disseny i vols iniciar la teva activitat professional presenta el teu projecte a la beca per a joves dissenyadors/es.

2 places becades per a joves dissenyadors/es

Aquesta beca ofereix un any d’allotjament gratuït a l’espai de coworking, un encàrrec professional vinculat a la ciutat per desenvolupar al llarg de l’any, accés a un mentor/a del sector, suport de l’equip d’emprenedoria de Creacció i la participació en l’agenda d’activitats de l’espai.

L’objectiu d’aquest recurs és impulsar l’entrada al món professional de joves estudiants graduats/des.


Condicions i com presentar la teva candidatura

Reservat a estudiants recent graduats/des en Graus Universitaris, CFGS o Màster en qualsevol disciplina del disseny.

Presentació de candidatura: (juliol – octubre)
Respon el formulari explicant els motius pels que optes a la beca i el projecte que voldries desenvolupar durant aquest any.
Com a part del procés també farem una entrevista.

Valoració i resolució
Les propostes presentades seran valorades per un “comitè” format per (EART, Uvic UCC, Elisava, Eina, Creacció i Ajuntament de Vic).

Amb el suport de: