Avaluació bàsica de ciberseguretat

Aquesta avaluació bàsica t’aportarà informació personalitzada sobre possibles vulnerabilitats i febleses i et proposarà accions de millora.

➔ Recurs destinat a pimes i petites empreses que no disposin de personal específicament dedicat a la ciberseguretat.


Com funciona?

Aquest anàlisi consta de dos elements:

  • un qüestionari que haureu de complimentar i que recull informació sobre polítiques de seguretat, estat de les xarxes internes, servidors i adaptació a la normativa per part de l’empresa;
  • i d’altra banda d’una petita auditoria de l’exposició a internet dels diferents serveis i webs de l’empresa.

Cap d’aquests dos elements depenen de que a l’empresa hi hagi personal especialitzat en seguretat, ja que aquesta acció busca precisament donar suport a aquelles pimes que no disposen d’aquests perfils a l’equip.

Després d’analitzar les dades recollides es lliurarà un petit informe i un seguit de recomanacions per motivar l’actualització de l’empresa en termes de seguretat, ja sigui amb el seu proveïdor de tecnologia habitual si en té, o amb d’altres, si cal acompanyar-la a trobar serveis específics i proveïdors a la comarca.

Si t’interessa l’avaluació bàsica de ciberseguretat per la teva empresa pots sol.licitar-la aquí.

Tot i que tendim a pensar que la ciberdelinqüència només amenaça a les grans organitzacions, cada dia és més evident que qualsevol empresa pot patir accions d’aquest tipus. L’any passat el 18% de les empreses que van rebre algun tipus d’atac tenia menys de 50 treballadors.

Recursos de l’Agència de Ciberseguretat de Catalunya