El proper dimarts 26 de febrer, es presentaran els resultats d’un estudi que detecta i recull les oportunitats que suposa el sector ecològic a Osona i el Lluçanès. El treball l’ha realitzat Neus Monllor, d’Arrels a Taula, i pretén ser molt específic, ja que identifica subsectors i té en compte tendències de consum de les famílies i les possibilitats concretes d’Osona i del Lluçanès. L’acte tindrà lloc a la primera planta del recinte firal El Sucre, seu dels Serveis Territorials a la Catalunya Central del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació.
Les oportunitats es refereixen a emprendre nous negocis, però també a diversificació o reconvertir-ne d’altres de ja existents. Igualment, es tenen en compte les opcions en l’àmbit de la indústria agroalimentària. A la jornada també hi haurà especialistes que aprofundiran en dues àrees clau: el sector porcí i l’avícola. Tot plegat és fruit d’un grup de treball promogut en el marc del Pla de Foment de la Producció Agrària Ecològic, creat a Vic el 2017.
Programa complet i inscripcions aquí.