Beneficiaris
Veure a les bases el detall dels beneficiaris per cada línia.
- Persones físiques i jurídiques l’activitat empresarial de les quals sigui majoritàriament l’hostaleria
- Persones físiques o jurídiques que es dediquen al foment i la promoció de la gastronomia i així consti en els seus estatuts.
- Associacions, fundacions i entitats privades sense ànim de lucre, que es dediquin al foment i promoció de la gastronomia i així consti en els seus estatuts.
- Centres de formació on s’ofereixi formació reglada en l’àmbit de la família professional d’hoteleria i turisme i/o d’indústries alimentàries,
- Centres o institucions o escoles universitàries on s’ofereixin estudis gastronòmics i/o agroalimentaris
- Entitats de l’Administració local de Catalunya: ajuntaments, entitats municipals descentralitzades, mancomunitats de municipis, consorcis d’ens locals, consells comarcals i diputacions provincials, així com els ens públics que en depenen.
Termini
Del 7 de novembre al 27 de novembre del 2023
Import de l’ajut
Veure a les bases el detall dels beneficiaris per cada línia. En general, un import màxim del 60% del total de la despesa justificada i no pot ser superior a:
- Línia 1, 40.000 euros per persona beneficiària
- Línia 2, 40.000 euros per persona beneficiària
- Línia 3, a 15.000 euros per persona beneficiària
- Línia 4, a 20.000 euros per persona beneficiària
- Línia 5, a 40.000 euros per persona beneficiària
- Línia 6, a 3.000 euros per persona beneficiària