Deu agents gastronòmics del territori d’Osona Cuina i l’Associació Taula Dolça, i 10 productors de Fetaosona i de Lluçanès Territori Serè s’uneixen per parelles per presentar propostes gastronòmiques singulars.
Us volem presentar una campanya que vincula gastronomia i producte d’Osona i el Lluçanès. Porta per títol Producte a Taula i durant aquest estiu vol donar a conèixer 10 agents gastronòmics del nostre territori pertanyents al col·lectiu Osona Cuina i l’Associació Taula Dolça, i 10 productors de Fetaosona i de Lluçanès Territori Serè.
Cada un d’aquests agents ha escollit un producte i ha elaborat una recepta per parelles, o sigui, un productor i un cuiner o pastisser. A partir del 10 de juliol, i durant 10 setmanes, diferents agrupacions van mostrant les seves propostes que estan donant a conèixer des dels perfils d’instagram de @fetaosona, @llucanesturisme, @osonacuina i @tauladolca.
A continuació podeu conèixer qui participa a la campanya, ja degudament aparellats. Aquesta setmana ha estat el torn d’El Bart i Casa Oms:
- Vic Food amb Riera Ordeix
- El Bart amb Casa Oms
- El Bareku amb Enso Ferments
- La Competència amb Formatges Reixagó
- Mas Monells amb Carnisseria Codina
- Ca la Cinta amb Forn Cal Pujals
- Cafè del Mig amb Mas Terricabras
- Genís Vilarmau amb el Soler de n’Hug i Forn Sant Adjutori
- Pastisseria Atzavara amb Mas el Garet i Red Passsion Berries
- Martí Bosch amb Ratafia Bosch