La reunió d’aquest divendres ha servit a la secció de la patronal per conèixer l’activitat de transferència de coneixement de la universitat i el model de promoció econòmica de Creacció.
La Universitat de Vic – Universitat Central de Catalunya (UVic- UCC) i l’agència d’emprenedoria, innovació i coneixement Creacció han rebut, aquest divendres al matí, la visita de la Junta del Club Cecot d’Innovació i Tecnologia. Es tracta d’una secció d’aquesta patronal multisectorial, concebuda com a espai de debat i d’intercanvi d’experiències i bones pràctiques que impulsin la innovació per augmentar la competitivitat de les empreses.
La trobada s’ha dut a terme a iniciativa del Club Cecot d’Innovació i Tecnologia, per conèixer l’activitat de transferència de coneixement de la UVic-UCC, el model de promoció econòmica de Creacció, i el vincle existent entre la universitat i el teixit empresarial del territori. A més, aquesta presa de contacte inicial entre el Club Cecot d’Innovació i Tecnologia, la UVic-UCC i Creacció també ha servit per explorar possibles àmbits de treball i de col·laboració conjunts en el futur. A la visita hi han pres part el director de la Fundació Universitària Balmes, Jordi Baiget, i la directora de Creacció, Núria Macià. També hi ha participat el professor de la UVic-UCC Pere Quer.
L’activitat del club es desenvolupa en dos àmbits diferents: la difusió de la cultura de la innovació i el desplegament d’activitats orientades a la formació, l’assessorament i la promoció de la innovació tecnològica. En aquest sentit, acompanya les empreses en el seu procés cap a la innovació, i les ajuda a definir i planificar els seus objectius, avaluar els punts febles i forts, i cercar els elements diferenciadors que les situïn en una posició d’avantatge en el mercat.
Sobre la Cecot
La Cecot és una confederació empresarial multisectorial, constituïda l’any 1978 i integrada per una gran diversitat de gremis i associacions empresarials a qui representa davant dels interlocutors socials. La seva missió és promoure i defensar èticament els interessos de les empreses catalanes oferint un servei innovador i de qualitat en resposta a les seves necessitats presents i futures, d’acord amb el desenvolupament social, natural i econòmic del seu entorn.