Més notícies

04

set.2023
Beneficiaris Les persones físiques, jurídiques i les seves agrupacions que manipulen o transformen, i comercialitzen productes agraris (excepte els productes de la pesca, forestals, complements alimentaris, dietètics i ingredients tecnològics) i que siguin titulars responsables de l'activitat que fonamenta l'atorgament de l'ajut sol·licitat.... Llegir-ne més

04

set.2023
Beneficiaris Persones físiques o jurídiques, de naturalesa privada o pública, que siguin titulars d'explotacions agràries, sempre que tingui consideració de PIMES. Centres gestors de dejeccions, sempre que tinguin la consideració de PIME. També per Agrupacions i Consorcis.... Llegir-ne més

04

set.2023
Beneficiaris Persones físiques o jurídiques, de naturalesa privada o pública, que siguin titulars d'explotacions agràries o prestin serveis agraris, sempre que tingui consideració de PIMES. També per Agrupacions i Consorcis. Termini... Llegir-ne més

04

set.2023
Beneficiaris Persones físiques o jurídiques, de naturalesa privada o pública, que siguin titulars d'explotacions agràries. També per Agrupacions i Consorcis. Termini Del 27/07/2023 al 26/09/2023... Llegir-ne més

08

ag.2023
Volem profunditzar en una de les despeses fixes més importants de qualsevol empresa, l’energia. Aquest consum varia molt segons el sector d'activitat, el nombre de treballadors o la quantitat de maquinària que es precisi, entre altres factors. Per exemple, en locals comercials, el 50% de ... Llegir-ne més

28

jul.2023
Beneficiaris Persones entre 18 i 29 anys (ambdós inclosos) que hagin posat en marxa un projecte professional des del 1 de gener del 2023. Es reserven 500.000€ del pressupost a persones joves amb domicili fiscal a micropobles (municipis de menys de 500 habitants).... Llegir-ne més

28

jul.2023
Deu agents gastronòmics del territori d’Osona Cuina i  l’Associació Taula Dolça, i 10 productors de Fetaosona i de Lluçanès Territori Serè s’uneixen per parelles per presentar propostes gastronòmiques singulars. Us volem presentar una campanya que vincula gastronomia ... Llegir-ne més

27

jul.2023
En aquesta segona entrega dels 11 escenaris de futur que es projecten sobre la comarca, segons l’informe de prospectiva realitzat per Jordi Serra del Pino, ens focalitzem en els que es basen en el canvi: entomant el canvi, pilotant el canvi, satèl·lit finalment i hub central.... Llegir-ne més

26

jul.2023
A hores d’ara, molts treballadors autònoms encara no han regularitzat la seva situació amb el nou sistema de cotització, vinculat als rendiments reals de la seva activitat i que va entrar en vigor a principis d’any. És important fer-ho… aquí t’expliquem com.... Llegir-ne més

20

jul.2023
Qui pot demanar la subvenció? Fins quan? Quins requisits s’han de complir? Quants diners em poden donar? T’ho responem en aquest article. Els joves emprenedors d’entre 18 i 29 anys que vulguin tirar endavant un negoci ja ... Llegir-ne més

20

jul.2023
El secretari general d’Infraestructures del Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana participa per voluntat pròpia en una trobada de l’entitat. Xavier Flores, secretari general d’Infraestructures del Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana (MITMA), ha participat aquest dimecres, 19 de juliol, i en línia, ... Llegir-ne més

13

jul.2023
El Centre BETA de la UVic-UCC participa en dos projectes que pretenen aprofitar les aigües residuals dels escorxadors, que és molt abundant, una proposta apuntalada sota el concepte d’economia circular i reducció de la petjada hídrica. Catalunya ... Llegir-ne més

11

jul.2023
Els representants dels ens locals de la XPT gaudeixen d’una trobada d'Intercanvi i aprenentatge a la comarca. Han estat a la Granja Comas, Mas Corcó i la seu de Creacció, on els han explicat el projecte de menjadors escolars.... Llegir-ne més

07

jul.2023
Canal Empresa, el portal electrònic de la Finestreta Única Empresarial, ha estat concebut per ajudar els empresaris, els professionals i els intermediaris en els seus tràmits i gestions administratives amb ajuntaments, Generalitat o Estat. El... Llegir-ne més

06

jul.2023
David Casadesús, a punt de jubilar-se i sense relleu generacional, busca un reemprenedor per cedir-li l’activitat a través de Reempresa, el mercat de compravenda de petites i mitjanes empreses que gestiona Creacció.  En David Casadesús és fuster ... Llegir-ne més

06

jul.2023
Tercera jornada d’Speed Dating entre empreses del sector del metall i participants a la Formació a mida de soldadura. Creacció va organitzar el passat dilluns, 3 de juliol, la tercera jornada d’Speed Dating, en el marc del ... Llegir-ne més

04

jul.2023
El centre, que sorgeix d’una iniciativa público-privada, pretén reduir l’exclusió educativa i laboral a Osona. Divendres va ser un dia esperat i gaudit per tots aquells que formen part de l’Albir, escola de ... Llegir-ne més

03

jul.2023
En aquesta primera entrega dels 11 escenaris de futur que es projecten sobre la comarca, segons l’informe de prospectiva realitzat per Jordi Serra del Pino, ens focalitzem en els que es basen en la continuïtat: l’Osona fracturada, l’impuls socieoeconòmic, la solidaritat social i la Banlieusona.... Llegir-ne més

28

juny2023
El mercat social de la reutilització de Vic canvia l’església de la Pietat pel claustre d’un antic convent al centre cívic Joan Triadú. Obrirà del 30 de juny al 13 de juliol. El RESSÒ, el mercat social ... Llegir-ne més

26

juny2023
Article de Jordi Julià, enginyer de camins i tècnic de l’Oficina Tècnica de l’R3, on explica la història més recent de Rodalies i la seva situació actual. De cara als propers 20 anys, l’autor desgrana les inversions imprescindibles que cal fer a la xarxa ferroviària i proposa diversos ... Llegir-ne més