Catalunya compta amb 2.022 empreses emergents, segons dades de l’any 2022 de la Generalitat de Catalunya, la xifra més alta de la sèrie històrica i un 6,3% més que l’any anterior.
L’estudi 'Anàlisi de l'ecosistema startup a Catalunya 2022', elaborat per ACCIÓ, posa de ... Llegir-ne més
18
ag.2023
1) Qui és en Pol Rodríguez?
Des del 2010 creo i faig créixer negocis digitals. M’agrada aprendre treballant i els negocis de subscripció són els meus predilectes. M’interessa molt la creació de continguts i la producció de continguts en àudio en particular. ... Llegir-ne més
08
ag.2023
Volem profunditzar en una de les despeses fixes més importants de qualsevol empresa, l’energia.
Aquest consum varia molt segons el sector d'activitat, el nombre de treballadors o la quantitat de maquinària que es precisi, entre altres factors. Per exemple, en locals comercials, el 50% de ... Llegir-ne més
04
ag.2023
És un conjunt d’estratègies de marca que busca generar percepcions favorables als consumidors, donar valor als teus productes i posicionar-te al mercat. Si en vols saber més, et pots inscriure a un curs ràpid que organitza Creacció.
Els productes no són només productes. Coca-cola és ... Llegir-ne més
04
ag.2023
Àlex Lara transforma la seva afició pel món del motor en un modus de vida i crea l’empresa HOMOLOGAT, especialitzada en la tramitació d’homologacions de tot tipus de vehicles
Àlex Lara és una persona amb moltes inquietuds i objectius. Des de petit va “mamar” ... Llegir-ne més
28
jul.2023
Beneficiaris
Persones entre 18 i 29 anys (ambdós inclosos) que hagin posat en marxa un projecte professional des del 1 de gener del 2023. Es reserven 500.000€ del pressupost a persones joves amb domicili fiscal a micropobles (municipis de menys de 500 habitants).... Llegir-ne més
28
jul.2023
Deu agents gastronòmics del territori d’Osona Cuina i l’Associació Taula Dolça, i 10 productors de Fetaosona i de Lluçanès Territori Serè s’uneixen per parelles per presentar propostes gastronòmiques singulars.
Us volem presentar una campanya que vincula gastronomia ... Llegir-ne més
27
jul.2023
En aquesta segona entrega dels 11 escenaris de futur que es projecten sobre la comarca, segons l’informe de prospectiva realitzat per Jordi Serra del Pino, ens focalitzem en els que es basen en el canvi: entomant el canvi, pilotant el canvi, satèl·lit finalment i hub central.... Llegir-ne més
26
jul.2023
A hores d’ara, molts treballadors autònoms encara no han regularitzat la seva situació amb el nou sistema de cotització, vinculat als rendiments reals de la seva activitat i que va entrar en vigor a principis d’any. És important fer-ho… aquí t’expliquem com.... Llegir-ne més
20
jul.2023
Qui pot demanar la subvenció? Fins quan? Quins requisits s’han de complir? Quants diners em poden donar? T’ho responem en aquest article.
Els joves emprenedors d’entre 18 i 29 anys que vulguin tirar endavant un negoci ja ... Llegir-ne més