Premi al/a la millor jove artesà/ana alimentari/ària que dugui a terme actuacions en el món de l’artesania alimentària que esdevinguin innovacions i millora en la qualitat i la comercialització dels productes artesans. II Termini: Del 10 de maig al 10 de juny de 2024.
Objecte:
Concessió del Premi al/a la millor jove artesà/ana alimentari/ària innovador/a que dugui a terme actuacions en el món de l’artesania alimentària que esdevinguin innovacions i millora en la qualitat i la comercialització dels productes artesans i donin prestigi al sector, i d’una distinció especial o accèssit.
Beneficiaris:
Poden ser beneficiàries del premi i de l’accèssit els/les joves artesans/es alimentaris/àries de Catalunya que reuneixin els requisits següents:
- Que siguin menors de 40 anys l’any de la convocatòria.
- Que disposin del carnet d’artesà/ana alimentari/ària en data anterior a la publicació de la convocatòria corresponent.
- Que desenvolupin la seva activitat en una empresa artesanal alimentària reconeguda en data anterior a la publicació de la convocatòria corresponent
- Que hagin treballat de manera destacada en qualsevol de les actuacions que descriu el punt 2.2 de les bases reguladores, i que hagin obtingut, com a conseqüència d’aquestes actuacions, resultats beneficiosos pel que fa a la qualitat, la bona imatge i la competitivitat de les produccions artesanals alimentàries.
Quantia de l’ajut:
La dotació del Premi és de 3.000 euros, amb un accèssit de 1.000 euros que es concedeix a la persona candidata que tingui més puntuació després de la premiada.
Termini:
El termini de presentació de sol·licituds va començar el 10 de maig i finalitza el 10 de juny de 2024.
Consulta les bases reguladores
Consulta la convocatòria
Accés al tràmit