El cuiner osonenc, actualment a Singapur, parlarà amb alumnes de l’Escola d’Hostaleria d’Osona en una sessió en línia oberta a tothom
Nascut a Prats de Lluçanès, Jordi Noguera va començar la seva trajectòria als fogons de Cal Quico, el restaurant familiar, però va ser a l’Estanyol on va descobrir que es volia dedicar a la cuina. Després de treballar en restaurants de renom com el Gaig de Barcelona o l’Arzak al País Basc, va emprendre un viatge professional que el portaria a diferents països europeus. Actualment viu i treballa a Singapur, on és xef executiu d’innovació cul·linària de l’empresa Sodexo.
Noguera compartirà el proper 15 de març la seva experiència professional amb alumnes del grau de direcció de cuina de l’Escola d’Hostaleria d’Osona (EHO), en una conversa a través de webinar. La xerrada estarà dirigida per Gemma Serra i Francesc Molera, professora i cap d’estudis de l’EHO.
El webinar està obert a tothom. Hi vols participar?
15 de març | 9:10 hores | Online
Inscriu-te, aquí
Entrevista DOT a Jordi Noguera, aquí